Vudlájk: durva jogsivizsga

 2010.09.13. 02:02

 Eleve jól néz ki a szó, de nem ezért.

Hanem, mert ha nem egyszerűen levizsgáztatnák a jelentkezőket autóvezetésből meg táblaismeretből, hanem mélyrehatóbban kikérdeznék őket, akkor egyrészt nem lennének ilyen sokan ősbunkók a forgalomban, másrészt eleve kevesebben lennének, akik kocsit hajthatnak, tehát kisebb lenne a forgalom.
Szépen minden családban lenne egy, aki képes hajtásit szerezni, az vinné a többit. Vagy pedig a bérkocsi. 

Sokat kelljen tudni. Nagyon sokat. 
Nagyon, nagyon sokat.

Ahogy ma érettségije -bár mondjuk inkább: diplomája- sincs minden adózónak. És amelyiknek van, az a családban az ész. Tőle kérdik, hogy "hon kell ezt a szar internetet bekapcsolni, bazmeg? Te vagy a izé, nem?" Meg hogy "mi a faszom az a pinkó, azt írja ki a telefonom, azóta nem hívtak, de senki, tényleg: s e n k i !".

Ezek alapján tőle kérdeznék a környéken lakó rokonok, hogy "El-e viszel a nósztobba, hallod? Elfogyott az adámbrau, neszopass. Neked van joksid, e." 

És vagy elviszi, vagy nem.

Már csak az kéne hozzá, hogy a kilátásba helyezett megtorlás árnyékában eszébe se jusson feljogosítás nélkül vezetni. Ahogyan nem műt, meg nem indít el úttörősíppal nemzetközi vonatot.

Remélhetőleg.

 

 (A vizsgakérdésekre javaslatokat vártok. Megtorlásra is. Hát küldjétek be.)

 

Címkék: vudlájk jó mindegy hagyjuk

A bejegyzés trackback címe:

https://eszbuk.blog.hu/api/trackback/id/tr62291914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása